- +

Travel uke for BYGGOPP Publisert: 08.03.2017 14:40

BYGGOPP sammen men NCP verktøy, medlemsbedrifter og videregående skole har hatt mye å gjøre hele uken.

Nytt for året er oppstartsmesse for vg1 elevene i hele Rogaland. Vi har møtt elevene første uke i videregående skole og gitt dem en god velkommen til byggebransjen. Vi har besøkt Tryggheim, Bryne, Gand og Godalen videregående skole, mens  Jåttå og Dalande videregående skole står for tur. Med andre ord, alle vg1 elevene på bygg- og anleggsteknikk som startet denne uken, ca 350 stk, er blitt ønsket velkommen og fått mange gode råd og tips og ikke minst en startpakke med arbeidsklær, verneutstyr og verktøy til en billig penge. Vi er veldig fornøyd med disse dagene så langt og har allerede knyttet kontakt med elevene. Lærerne er også fornøyd og noen ønsker oss velkommen tilbake neste år, samt sette opp lignende for vg2 elever. Vi snakket om muligheter, hva som skal skje fremover i de neste to år, og kanskje noe av det viktigste, hvilke arbeidsoppgaver skal utføres i hele Rogaland frem mot 2040. Vi har møtt mye flott ungdom disse dagene og håper at flest mulig fyllfører sin utdanning. Elevene syntes dette var en veldig bra dag og vi fikk gode tilbakemeldinger på informasjonen vi ga og kvaliteten på utstyret som ble utlevert.   

Våres lærebedrifter snakket om hva de ser på når lærlinger skal søke læreplass, råd og tips og hvilke krav som settes. 

FullSizeRender

 Her er Arnfinn Pedersen fra NCP verktøy i full gang med å rigge inn nødvendigFullSizeRender 1 verktøy.

 Inge Østbø fra Sola Bygg AS forteller elevene om hvilke oppgaver bedriften har fremover og hva de ser på når de skal ta inn lærlinger.

IMG 1186

Litt å dele ut. Arnfinn Pedersen, Arnt Osaland fra NCP verktøy og Nils Terje Hagen, BYGGOPP Rogaland

IMG 1187

Grillen tennes i det flotte været i dag.

IMG 1184

 Frode Olsson fra Frode Olsson entreprenør AS. 

IMG 1166

Her er Randi S. Egeland fra Hå Element AS foran elevene på Tryggheim videregående skole.

Vi i BYGGOPP sier takk til bedriftene, NCP verktøy og videregående skole som har deltatt. Ingen tvil om at det er viktig å samarbeide slik at elevene får en god start på sin utdanning. Nå er snart alle elevene utstyrt og klar til å ta ett tak for byggebransjen. Pakken tilpasses den enkelte skole.

Her ligger startpakken til elevene.